Music

En ny låt

Helt plötsligt så smög den på. Den nya låten, utan att jag visste det så satt en melodi där tillsammans med fyra ackord. I går medan jag slösåg på Seinfeld pillade jag lite på giran och efter fem minuter så satt den.

Det kändes som en vers i går men i dag kändes den som en refräng så jag kollade upp en gammal kom-i-håg-inspelning som jag visste använde samma ackord som denna skapelse och som helt klart var en vers och bang! där satt versen. Kollade igenom det andra jag spelat in med samma ackord och det platsade lätt som ett stick eller outro. Så där ja. Jag trodde att min musikskapande gen hade gått och lagt sig då det varit lite segt men som George säger I’m back baby, I’m back!. Snodde även en liten grej från Dia Psalma till sticket som kommer att smygas in utan att någon blir allt för sur.

Efter det lilla rånet lyssnade jag på Luft. Fantastisk låt.

Nu är det dags att borsta tänderna. Sov gott jaws, hoppas du vinner mot James Bond nu.
bond-jaws-660

/Niklas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *