Music

Första versen på första låten

Nu har första låten börjat ta form och då måste man ta tag i det där med text…
Ett tag i livet tyckte jag om att skriva texter, nu är det nästan mest ett nödvändigt ont.

Jag lyckades dock få ihop en första vers till låten som just nu går under namnet ”Shape the world”. Förr när jag skrev texter och gjorde musik satt jag ofta och såg på tv eller film, oftast något som man redan hade sett. Tänkte pröva på det den här gången också, så jag slog på The Lone Ranger. När jag var ung läste jag Svarta Masken (svenska namnet för The Lone Ranger), minns inte så mycket från böckerna förutom att jag tyckte de var cleana. Filmen var väl ingen höjdare precis, lite matinékänsla. Med svarta masken på TV och en eller två whiskey så lyckades jag till slut få några rader på pränt.

1st-song-lyrics-1st-verse

Hi Ho Silver away!
/Niklas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *