Music

Andra versen och datorstrul

Whatup!

Jag bestämde mig för att göra en fet uppdatering av min server. Kanske inte det smartast draget men men. En och halv vecka senare så är nästan allt på plats igen men konsten tog stryk.

En andra vers har jag dock lyckats få ner på papper.
Jag visste att jag skulle skriva något om hur man ser på omvärlden och att dina beslut och dina uppfattningar styrs av vad du vet och kanske inte vad som är sant. Det hamnade i andra versen på den här låten då det funkar bra med refrängen. Den här idén fick jag ungefär samtidigt från två olika håll. David DeAngelo pratade om det i ett av sina program och Peter Englund skrev om det i hans bok ”Ofredsår”, se bilden nedan.

Ofredsar

Texten skrev jag sittandes framför datorn varken med Whiskey eller film. Tror att My sprnag omkring och städade eller något. Så här blev den iallafall.

vers2-shape-the-world

Må djävulen ta alla datorproblem.
/Niklas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *