Music

Helgens aktiviteter

Efter en tung vecka med mycket tandläkarbesök så kunde jag faktiskt prodda lite i helgen. Påbörjade texten till låt nummer två, som nu troligtvis heter Destroy/Rebuild, tidigare i veckan men kastade allt och började om på nytt i lördags. Till den mediokra filmen The curse of chucky skapade jag det mesta av verserna och fortsatte med dem tidigt söndagsmorgon då jag vaknade okristligt tidigt. Såg klart den riktigt kassa filmen Machete och den inte alls så mycket bättre The East under tiden. Senare på söndagen så avslutade jag texterna till slutet av den tidigare nämnda Chucky-filmen. Hann även synka dem till melodin och skrev refrängen som jag lånade från den text som tidigare blev kasserad under söndagen.

14669079_201307210110

Påbörjade även soundtrackversionen av Destroy/Rebuild där jag blev påmind om att jag inte kan spela piano. Jäkla James Newton-Howard.

Texterna kommer jag posta senare.

The world moves for love. It kneels before it in awe.
Niklas Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *