Music

Shape the world, det riktiga namnet

G’day mate

Sitter och ser dokumentären Bra Boys medan jag postar detta inlägg.

Under tiden jag skrev texten till andra låten Destroy / Rebuild kände jag att även om låtarna har olika teman så flätas de ihop och textraden ”Shape the world, the heavens and the Earth” hamnade helt plötsligt på papperet. Inspirationen kommer från raden ”In the beginning God created the heavens and the Earth” från Genesis/Moseboken 1:1.

Då jag inte riktigt hade något namn för första låten men kallade den ”Shape the world” kände jag att den raden passade fint som låtnamn. så där har ni det.

Shape the world, the heavens and the earth.

Put Another shrimp on the barbie
/Niklas Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *