MusicUncategorized

Boardwalk Bonnie

Man kan inte producera varje minut, varje dag. Tyvärr. Ibland behöver man ta en paus och göra annat.
I veckan har jag pausat med att se sista säsongen av Boardwalk Empire. Ett bra slut på en bra serie, de knöt ihop säcken på serien på ett cleant sätt.

Arbetsveckan avslutades med Woodford Reserve och filmen Bonnie and Clyde från 1967. Jag fick boken 1001 filmer du måste se innan du dör i födelsedagspresent för några år sen och har tillsammans med min fästmö börjat avverka utvalda filmer från boken.

m444

Mellan alla dessa pauser så hann jag faktiskt med att lägga lite gitarr och bas på outro-låten till Destroy/Rebuild så i dag ska jag börja jobba med förmixen. Men innan det ska jag se herrarnas skiathlon, Kalla gjorde ju bra ifrån sig så får hoppas att herrarna kan göra något trevligt.

Staka på!
Niklas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *